Het team van Sodifferent

Agent Tim van Meeteren Tim@wesodifferent.com
Junior Agent Luuk Hoogsteden Luuk@wesodifferent.com
Junior Agent Indy Frunt Indy@wesodifferent.com
Administratie Dianne Verbunt Administratie@wesodifferent.com

Over ons

Als muziek- en festival liefhebbers zijn wij 2016 begonnen met het organiseren van evenementen. Met onze passie, visie en een vernieuwende kijk op de markt, waren wij vastbesloten om het anders aan te pakken. Zo werd SODIFFERENT Agency geboren. Ons doel is om artiesten en organisatoren unieke inzichten te bieden in de mogelijkheden die de huidige markt te bieden heeft.

Bij SODIFFERENT Agency geloven wij dat jouw focus moet liggen op het creรซren van onvergetelijke ervaringen voor jouw publiek. Jij zorgt voor de productie, wij voor de artistieke invulling. Of het nu gaat om een festival, feest, kermis of een clubavond, wij staan altijd klaar om mee te denken over de perfecte line-up voor jouw evenement. Met ons uitgebreide netwerk hoef jij je geen zorgen te maken over een uitvallende artiest of iemand die ziek wordt. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt, zodat jij je volledig kunt richten op jouw droomevenement.

Wat maakt ons SODIFFERENT?

Service

Ons doel: jij blij, wij blij! Hoe fijn is het om te werken met รฉรฉn contactpersoon voor alle vragen met betrekking tot je artistieke invulling? Wij bespreken ruim van tevoren het volledige evenement en eventuele knelpunten, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken tijdens je voorbereidingen.

Betrokkenheid

Wij denken niet alleen aan het nu, maar ook aan de toekomst. We investeren in duurzame relaties en streven ernaar om samen met jou het beste evenement ooit te creรซren. Waar zie jij jouw evenement over 5 jaar? Wij stellen ons volledige netwerk en kennis ter beschikking om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Kennis

Als liefhebbers volgen wij elke minuut van de dag de ontwikkelingen op de markt, hierdoor herkennen wij trends en zien we bepaalde artiesten eruit springen. We volgen alle talenten op de voet om alle ins & outs te kennen en ons advies op maat te kunnen geven voor elk evenement.

Galerij